GDPR

Consimțământ în vederea prelucrării datelor cu caracter personal în scop de marketing direct

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, cristianplusart.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor si produselor conform ofertei curente. Sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, ele fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau produselor furnizate.

Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciului sau produsului. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si, dupa caz, sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile nationale/europene/mondiale de inregistrare.

Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.​

CristianPlusArt  va prelucra datele dumneavoastră cu character personal – nume, prenume, data nașterii, adresă e-mail și număr telefon mobil – în scop de marketing direct în vederea promovării produselor unicat si promotiilor viitoare.

Temeiul pentru îndeplinirea acestui scop îl reprezintă consimțământul dumneavoastră.

Nu folosim datele dumneavoastră personale pentru a evalua automat aspecte ale personalității dumneavoastră sau pentru a lua decizii automate despre dvs. sau copilul dvs.

Nu vom dezvălui datele dumneavoastră de contact (e-mail, număr de telefon) către persoane împuternicite care prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pe seama

CristianPlusArt, decât cu scopul îndeplinirii prezentului obiectiv, numai în condițiile și limitele prevăzute de lege.

Potrivit legii, aveți dreptul de informare, acces, rectificare, dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dreptul de portabilitate a datelor. De asemenea, puteți solicita ștergerea sau restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră, cu excepția cazului în care există motive legitime care să prevaleze cererii dumneavoastră. Puteți să vă opuneți prelucrării atunci când scopul prelucrării îl reprezintă marketingul direct. Aceste drepturi le puteți exercita printr-o cerere scrisă adresată CristianPlusArt. În cazul în care considerați că prelucrarea s-a făcut cu nerespectarea legislației în vigoare, aveți dreptul de a formula o plângere către

Autoritatea Națională de Supreveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Vă rugăm să vă exprimați opinia prin selecția opțiunilor de mai jos, iar noi vom ține cont de aceasta în comunicările ulterioare.

In mod liber va exprimati si alegeti opțiunea privind prelucrarea datelor în scop de marketing direct, prin transmiterea de newsletter și comunicări comerciale privind promotiile, evenimentele

CristianPlusArt

Prezentul consițământ este valabil până la retragere. Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră în scopurile de mai sus în orice moment, fie prin adresarea unei cereri scrise la CristianPlusArt.

Puteți renunța la a mai primi orice comunicări de marketing făcând clic pe funcția de dezabonare din e-mail.